End Up Here†

Ny Blogg!!

Kategori:

Tjenare, nu börjar jag tröttna på den här bloggen så har ist fixat en gammal blogg som jag nu kommer att blogga på när jag har lust ---> Gudinglight.blogg.se Besök den, för den gamla godingen är rätt så cool ;D hoho! Ses där framöver! :)
 

Ont, ont, ont..

Kategori:

Hejsan, är ledig idag på grund av att vi har typ något möte i skolan var för sig och eftersom jag är så långt ner på klasslistan så får jag ha det på fredag, efter skolan ist.. kulkul!
Fast säger bara att det va bra att jag va ledig idag för har någon sjuk jävla mensvärk, kan knappt stå upp och har knarkat massa olika tabletter hela morgonen, så jävla irriterande!
Ska försöka träna lite nu, ifall det inte gör allt för ont.. Annars får jag väl iaf försöka ta en promenad eller något..

Muse - Madness

Kategori:

 

Dödstrött!

Kategori:

Tjenare! Festade igår igen och idag är jag sjukt trött och imorgon börjar skolan, jippie!! Här kommer två bilder från igår på mig och mina fina vänner Erica och Sandra :)♥

Bloggeliblogg

Kategori:

Fick för mig nu att jag ska börja blogga om något intressant.. Problemet är bara det att jag inte kan komma på något att blogga om, så här får ni en lycklig bild från igår då vi va hos Sebbe och festade lite sådära! 
Jag, Sofia och Erica. IMORN KÖR VI IGEN FOLKEEEEEET!!

The Hives - Go Right Ahead

Kategori:

Här är den --->

Kategori:

Det är fan sjukt hur mycket jag saknar Rejmyre och Skogsröjet, allt folk där och aa allt helt enkelt! Alla va så sjukt underbara och roliga och snälla och haha fyfan vad många och, men aa allt! FUCK ÅKERSBERGA!
Hehe utbrott! 
Va med Sandra igår, hon sov över här ocvh vi har fixat lite grejer ;) mwahahaha. Har typ bara slappat resten av dagen.. Här är den ---> Eller något.. hoho är as trött, byeee!

Skogsröjet!

Kategori:

Hejsan hejsan, kom hem från Rejmyre för några timmar sen och sen så har jag träffat Amanda, Sofia och Sandra ett tag på kvällen. Har iaf haft det as kul på festivalen och saknar det redan!
Träffade en massa trevligt folk och Alice Cooper va sjukt bra! FRÄÄÄNT SOM FÄN :') haha

Nu drar vi till Skogsröjet! ✌

Kategori:

I never wanna see you satisfied

Kategori:

Ny design och grejs!

Kategori:

Tjenare, nu va det allt ett bra tag sen jag skrev något.. Fixade ny design osv lite snabbt, yeah! Sen sist jag skrev så har jag väl inte gjort så mycket mer än att typ varit med vänner och vart ute och sprungit.
På torsdag kväll så drar jag och Sandra till Skogsröjet! Kommer bli as kul, ska fan få se Alice Cooper, det är fan coolt det B) Ska sova nu, imorgon ska jag träna, plocka fram lite kläder, fixa naglarna och sen träffa vännerna mina :) Ha det bra!