End Up Here†

Earth Hour

Kategori:

Gillar att jag va ute med hundarn och undrade vad alla va för att alla hus var nersläckta och sen när jag kommer hem så kom jag på vad det va.. hehe bra koll på denna tjej! x)

A-well-a bird, bird, b-bird's the word

Kategori:

Tjena alla coola!.. Idag ahr jag och mamma varit ute på en liten promenad, fyfasiken vad det blåser ute! :O Sen så har jag inte gjort så mycket, är rastlös som vanligt.. hehe!!

Hi, I'm awkward.

Kategori:

Kan inte komma på ett bättre avslut på en skolvecka! :DD haha♥ Yes I know, i'm weird.. löööööl oh herregud haha är nog lite trött, ska nog sova snart. Har bestämt mig för att inte slinga håret imorgon, trivs rätt så bra med färgen som jag har nu så ska nog behålla den ett tag och sen så närmare sommaren så får vi se hur det blir :))

Idag har vädret varit hur konstigt som helst?? seriöst ena sekunden sken solen och himlen va blå, sen några sekunder efter så haglade, snöade och regnade det.. Sen senare så kom solen fram igen pch så upprepades det.. haha seriöst lika random som en kändis i åkersberga!

Hej du är snygg!

Kategori:

Är uttråkad och hungrig.. haha ska kanske se på någon film, men vet inte vilken.. hmmhmmhmm. Imorn är det fredag igen, nehe??  Nje men har inget planerat i helgen föruom att jag ska slinga håret.. Vill nog ha ett Twilight maraton också.. :F hahaah
Har beställt mina älskade skor som jag la in förut :)))))

Kandeeshop♥

Kategori:

Har beställt den här tröjan från Kandeeshop nu, haha ska få den av Denise i födelsedagspresent, skit snygg :D Kanske något att ha på HCR konserten :))

JAG ÄR KÄR!

Kategori:

Åhh längtar så jävla mycket!!♥

Kategori:

Tur x2

Kategori:

Tjenare, igår efter skolan va jag och vännerna o kollade på Hunger Games, grymt bra film måste jag säga :)
Sitter i skolan med min turfläta! :D hahhaha
Mitt hår ser sjukt mörkt ut på den här bilden, vet inte riktigt vad som hände.. :O hehe

Lost time is never found again.

Kategori:

Min nya hårfärg

Kategori:

Okej det är lite mörkare än vad det ser ut att vara på bilden plus att det va en lampa som lös på håret, men det är iaf mycket ljusare än vad det va innan då jag typ hade svart hår :)♣

I ♥ Music

Kategori:

Sitter i rummet mitt och chillar lite granna sådära till musik.. ♣Har färgat håret♣ Nu ska jag se om det är något skoj på TVäään antagligen inte.. lööööl
Jag vill köpa nya skor, några snygga, sånadära coola.. men jag passar inte i dom skorna! THAT SUCKS! Okej vet inte precis vilka jag snackar om men jag vet en sorts modell som jag gillar.. hehe både låga och höga såna är snygga, vem vet kanske det blir ett par? Ska tvinga med mamma till någon sko affär imorm, kanske, om jag orkar och hinner innan träningen :D Nu kom det någon skum musik.. :O fast jag gillart..

FAAAN vad jag saknar Reading Festival.......... :'(

11 DAGAR TILL HCR!!

Kategori:

Fangirlar!! haha om bara 11 dagar så ska jag få se Hot Chelle Rae, fan vad jag längtar!! :DD

Trust your intuition and be guided by love..

Kategori:

Hot Chelle Rae - Honestly

Kategori:

Så grymt bra :D och att Ash är med också :))

Dålig uppdatering.. oupsiii!

Kategori:

Wihoo har precis beställt massa kläder från Forever21 :D Ska få dom när jag fyller år :D Senare idag är det träning, hoppas det kommer fler folk idag :)

Home is where the heart is

Kategori:

Today is the tomorrow you worried about yesterday

Kategori:

I never wanted to be different, I just wanted to be me.

Kategori:



Övningskört idag igen :D haha det är fan skit kul! Stod på hemsidan att träningen idag va inställd men är inte säker, men det är iaf inte mitt fel isf, körde lite styrketräning hemma ist och har duschat osv. Trävlans..

How young can you die of old age?

Kategori:

Heejjj, idag har jag övningskört igen, gick riktigt bra. Efter det så träffade jag Rebecka, Erica, Sandra, Sofia och Vanessa och någon knäpp sak hade fått för sig att vi skulle ut och grilla i blåsten.. haha aa men det blåste skit mycket så vi drog hem till Rebecka ist, eller då gick Sofia och Erica hem och sen så kom även Sebbe och Emelie, hos henne gjorde vi väl inte så jätte mycket, kollade på tv och värmde oss. Sen runt sex så drog jag hem och har inte gjort så mycket nu, funderar på att ta en promenad, haha vill gå ut.. hmmhmm adioooos!

Då vare helg

Kategori:

Tråkig.Fredag.Kväll

Har typ inte gjort någoting idag, eller jo det har jag, har faktiskt tagit tag i det här med alla mina kläder. Allt fick inte plats i mina två garderober så har fått göra om en massa, så nu får allt plats iaf :)
Har varit sjukt rastlös idag.. Asso har helt serisöst fått värsta utbrotten, hahaha nej men jag har inte gjort något på skit länge och de tär verkligen jätte tråkigt hära!! Men vid tio typ så drog jag ut och gick en promenad och lyssnade på musik. Skit skönt :D

Är trött så godnatt!

Vill ut och resa!

Kategori:

Hej konstiga jag här igen och tänkte säga att jag inte vill ha sommarlov.. skum människa.. haha nej men har inget planerat och det kommer att suga för jag vill ut och resa, men med vem lxm?

Like I once said, I'll never get anything back from you..

I'm so tired of your shit!

Kategori:

Its funny how; The one person you'd take a bullet for..
Tends to always be the one behind the gun.

Kristen Stewart!♥

Kategori:

...

Kategori:

HAHAHA, det här är så jävla sant!! xD

Kategori:

I lost my teddy bear, can I sleep with you?

Kategori:


Tjuu! Varit på de dära mötet i skolan, gick helt okej och sen efteråt så har jag övningskört :D Senare är det fotbollsträning och ska nog inte göra något mer speciellt idag, adioos!!

I can't hear you, it's too dark in here.

Kategori:

Gillar att min mamma vill att jag ska åka till Reading Festival ensam.. xD hahhaha nej men någon som följer med eller? haha antagligen inte.. LOL nej fyfan är skit trött. Är ledig imorgon fast har sånt där onödigt samtal i skolan halv ett så får sova fram tills det.. hehe :F

Har inte gjort så mycket idag, somnade på andra lektionen för våran lärare babblade i en timme och tror nog att jag har lite koncentrations problem.. haha eller det är nog inte så kul, men jag gillar att skriva "haha" skriver det väldigt ofta, på väldigt många ställen där det inte alls passar in.. hm kanske ska sluta med det. Usch nej jag tkr att allt jag skriver ser så drygt ut då! haha nej men nu babblar jag på en massa om mina jävla "haha".
Ska leta efter billiga lägenheter i England nu.. byee!

Det kommer ljud ovanfrån.. hahhaha orkar inte!!

#1 ställe jag trivdes bra på x)

Kategori:

Letat efter sommarjobb!

Kategori:

Har suttit hela eftermiddagen och letat efter sommarjobb, men hittar seriöst inget, antingen så måste man ha utbildning eller så måste man ha körkort och jag har varken eller.. Men har iaf skickat in någon grejs här i österåker så får jag väl bara vänta och se hur det går med det!



Hade bara en lektion idag för franskan var inställd :D haha Gick iaf hem till pappa då och sen så gick jag en långpromenad med hundarna, har varit sjukt fint väder idag så satt mig även på berget bakom huset och bara chillade i solen med hundisarna :)) haha

Reading Festival

Kategori:

"Line Up" för Reading Festival har precis kommit.. VILL DIT I ÅR IGEN! Helt oförglömligt förra året och stämningen va helt underbar.. Låt mig åkaaa!!

Let's do this!

Kategori:


Dream with my eyes open
Sleep when I’m dead
Love who my hearts chosen
Conquer what lies ahead

MUSE - Dead Star

Kategori:

Believe in yourself

Kategori:


Keep trying, hold on,
and always, always,
always believe
in yourself,
because if you don't,
then who will, sweetie?
- Marilyn Monroe

John Mayer - Shadow Days

Kategori:


Words can't say what love can do.

Kategori:


I morse när jag vaknade så gick jag direkt hem till pappa, sen så har jag bara varit här hemma hela dagen, har inte gjort något speciellt.. Kanske är jätte skum, men tycker att det är skit tråkigt att ha helg, haha? Asso har as slapp skola så känns som om man är ledig hela tiden, bara att under skolan så har man massa människor runt om sig och det gillas! haha :)

Imorgon är det fotbolls träning igen, juste va på träning i onsdags också va jävlans jobbigt, fast imorgon blire nog inte precis lika jobbigt som i onsdags.. haha!
Ska kanske ut på en till promenad nu, är jävligt rastlös haha ha det bra så länge :)

Vill ha ett sommarjobb!

Kategori:

Fan vad tiden gick nu på kvällen!? Har letat efter en massa sommarjobb i England, haha  finns mest under OS och då håller det på enda tills slutet på augusti och då har jag tyvärr börjat skolan igen :( Är skit taggad på att åka dit och jobba, att bara lämna Sverige och träffa en massa nya människor och bara klara sig själv. Kan iaf vara en början på att få bättre jobb längre fram i livet? :)

Hoppas ni alla haft en bra fredag, min sög! Godnatt! :))

9 mars

Kategori:

Precis en månad tills jag fyller 17 och 13 månader tills jag fyller 18! :D haha fan vad jag bara vill bli 18 nu! :D

Sitter i skolan och gör typ ingeting.. BAJJ!

Tidsfördriv i skolan x)

Kategori:


Jag gillar när killars hår är..
[X] Brunt
[X] Blont
[ ] Rött
[X] Svart
[ ] Färgat i en galen färg
[X] Kort, eller "normal längd"
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[X] Bruna
[/] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[X] Normalstora
[ ] Små
[ ] Som blinkar flörtigt

Det är snyggt när killar...
[X] Har tatueringar över hela kroppen (Snyggt med några)
[ ] Inte har allt för många tatueringar
[ ] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[ ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Rakar kroppen
[ ] Använder kajal
[/] Alltid har keps/mössa på sig (Inte ALLTID)
[ ] Har märkeskläder
[/] Är modenörd (Snygga kläder är ett plus, men ingen modenörd tack!)
[/] Har häng (Beror på stil)

Detta säger allt om en kille...
[X] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[X] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar
[X] Hur han behandlar sin mamma
[X] Hans personlighet

Det är gulligt när killar...
[X] Ringer ofta
[ ] Smsar non stop
[X ] Är svartsjuka (Inte allt för svartsjuk bara)
[X] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[X] Ger mig små presenter (Behöver inte var något dyrt!)
[ ] Väljer/Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[X] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[X] Kan sjunga riktigt bra
[X] Skriver egna låtar
[X] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[/] Städar sitt rum kliniskt varje vecka

Detta står jag INTE ut med...
[X] Kaxiga killar
[ ] Blyga killar
[X] Killar som slår ner folk
[ ] Överbeskyddade killar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som kör moppe
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[X] Som aldrig kan erkänna sina fel
[ ] Killar som röker och snusar

Sibas reklam i huvudet..

Kategori:


Chillar runt här hemma i min älskade tröja och mina älskade pyjamasbyxor och har precis tvättat bort en ansiktsmask från fejjan :DD haha. Är dock inte lika trött längre, men ska nog lägga mig och kolla på Gossip Girl som jag blivit helt insatt i nu igen.. haha märker hur mycket jag har glömt bort från när jag följde det när det gick på tvn :O Godnatt människor eller vad ni nu är!

"Please forgive me, I can't stop loving you...."

Catch your dreams before they slip away..

Kategori:



Tired girl!

Kategori:

Helloj, idag har jag varit så himla sjukt trött, vet inte varför har känns som om jag skulle somna när som helst hela dagen.. Så nu när jag kom hem så slocknade jag direkt, ganska jobbigt eftersom att jag aldrig kommer kunna somna senare igen.. :/

Part of a star!

Kategori:



Living life!

Kategori:

Engelska lektion

Kategori:

Tjenixen sitter i skolan och ska typ börja snart antar jag. Gick hit med Erica, skit fint väder dock lite blåsigt, haha nej men här sitter jag och berättar om vädret.. INTRESSANT!

Har bara engelska idag det kan vara helt okej ibland iaf :) åhh vill tillbaka till London bort från Sverige..

Nu börjar lektionen, bajj!

I have seen as much of life as the world can show

Kategori:

She fell in sleep and got lost in wonderland..

Kategori:

London♥

Kategori:









If home is where the heart is, then i'm out of place

Kategori:

Hemma i Sverige..

Kategori:

Hellu, sitter i skolan nu och är sjukt trött känns som om jag kommer att somna när som helst.. Håller på med något segt arbete som jag inte fattar något av, men har rast snart :))

Hade det skit bra och kul i London, shoppade en massa, bara chillade runt och kollade på människor & såklart lyssnade på alla härliga britter :D haha men är tyvärr hemma nu och vill bara tillbaka, så jävla trött på Sverige, kallt och isigt..

På väg hem.. :'(

Kategori:

Just nu sitter vi på planet på väg hem till tråkiga och fula Sverige.. Bloggar om allt kul som har hänt här i roliga och vackra London när jag kommer hem, eller när jag ska till skolan imorgon. Kommer nog vara döende, haha.

En bekännelse..

Kategori:

Min första kändis crush va Ola Salo, hahaha och det här var när jag va jätte liten, eller jätte och jätte.. måste ha när jag va 9-10 eller något.. x) haha

Kommer ihåg det här omslaget, hade den skivan och kommer ihåg att jag spelade den om och om igen när vi va på väg hem från en skidsemester i Vemdalen och så såg jag då The Ark live där också, hahaha!
Men jag kan erkänna att jag tycker att Ola Salo är riktigt snygg nu när man sett honom i The Voice Sverige, men seriöst han är 34 år :O (ja jag var tvungen att söka upp hur gammal han faksitskt är, haha).


Uppdatering några dagar senare:
Frågade mamma vart min The Ark skiva är och då berättade hon även att jag har fått träffa dom alla (i The Ark) i baren i Vemdalen och fick bild och allt med alla fast att hon glömde klicka på spara på någon gammal kamera som vi hade då.. xD hahahaha fan vad coolt det kommer jag lixom inte ens ihåg, hahahaha!

Try to see the light behind the obstacles..

Kategori:

London Baby!

Kategori:

Tjenare nu är jag och Erica förmodligen och vandrar runt på Oxford street och shoppar en massa eller så kanske vi sitter och dricker kaffe någonstans, på Starbucks, hmm låter inte så pjåkigt xD haha!

Bye bye Swedeeeeeen :D

Kategori:

Taggade tjejer som ska till London!

Kategori:

Tjenare, nu ska vi snart åka till stan för att sedan ta en flygbuss till Skavsta och sen bär det av mot England! :D Fyfan vad kul det kommer att bli!! :DDD
Jag har gjort några tidsinställda inlägg under tiden som jag är borta, så glöm inte att kika in då och då :) Kommer hem igen på söndag/natten till måndag, så vi hörs då! Ha det bra för det kommer iaf jag att ha :D haha