End Up Here†

Come at me bro

Kategori:

They don't know..

Kategori:

Moonlight

Kategori:

She come alive when she dying

Kategori:

Om någon nu bryr sig.. x)

Kategori:


Tjenixeen, igår var jag och Rebecka och representerade John Bauer i Skökarbyskolan under skoldagen och idag var vi i vår gamla skola Söra, haha. Kändes typ som om man fortfarande gick där, vi träffade Peter vår gamla mentor, men Tony var inte i skolan idag, haha men där emot när vi satt i matsalen så hörde vi våran härliga gamla Marcus sitta och snacka, fast tror inte att han kände igen oss och jag skämtar inte!! haha så jävla flum x)

Efter skolan igår var jag och Erica i Tibble på sån där kurs grej som man måste gå för att få övningsköra, jag säger bara FYFAAN vad tråkigt det var, satt i tre timmar och höll på att somna hela tiden, hahaha xD Idag efter att vi varit i Söra så gjorde jag även syntest, jag hade "toppenbra" syn, haha.

Ny design

Kategori:

Har gjort en ny design till bloggen, själv FAKTISKT!! :O haha lite stolt ändå att jag klarade det, fast har ett problem, här som man skriver inlägget (det vita) blir ojämt som ni kanske ser, någon som vet hur man kan fixa det? :))

Snow

Kategori:

Waiting

Kategori:

Dreamer

Kategori:

Ian Somerhalder♥

Kategori:

Louis Tomlinson♥

Kategori:

One Direction: A Year In The Making

Kategori:


Sitter och kollar på One Direction: A Year In The Making, deras dokumentär och tårarna bara forsar ut, haha asso dom är helt underbara! Det går inte att förklara hur mycket jag älskar dom seriöst, helt obeskrivligt! Ska kolla klart på den sen ska jag nog sova om jag kommer att kunna det, men ah.. Jag älskar fem helt fantastiska killar, One Direction♥

Up All Night

Kategori:Har äntligen fått One Directions första album 'Up All Night' så sitte roch lyssnar på den på repeat, haha. Juste dom har ju signerat skivan och det är typ något kladd på den, från typ dricka eller mat eller något :F ahhaha yeah kolla över Harrys huvud och sen uppe till höger över Nialls autograf! FANGIIIIRL MOMENT!! :D♥

Älskar vårat klassrum nu

Kategori:

Haha igår så gick jag och Sandra och frågade om vi fick sätta upp en affisch i vårt klassrum och det fick vi, så vi gick hem till mig och hämtade en och sat upp den på väggen. Jag tror dock inte att lärarna räknade med att den skulle vara så här stor.. xD hahahahha

Plugga, plugga pl.. kändisaaaaaar

Kategori:


We have all our own problems..


Har försökt plugga hela eftermiddagen nu, men så fort jag ska börja så är det något som får mig att tänka på något annat (typ kändisar xD haha) och då kommer jag in på det istället.
Men nu så ger jag upp ska kolla på Pretty Little Liars och sen sova, måste börja sova mer än vad jag gjort de senaste veckorna.. Eller har ingen jävla koll på tiden längre så kanske senaste månaderna, har ingen aning, haha.

Haha Zayn & Louis♥

Kategori:

Julian David Morris

Kategori:

LOL

Kategori:

Irriterad

Kategori:

Det här har seriöst varit världens tråkigaste helg.. Och sen när man får reda på vad andra gjort så blir det så jävla mycket roligare också, tack mina kära vänner om det är det ni kallar det..

I want to go to London

Kategori:

Yours

Kategori:

It's just a lie

Kategori:

Grymt bra serie

Kategori:


Har sett två avsnitt av Pretty Little Liars nu och ska se ett till innan jag somnar, måste bara säga att serien är grymt bra och jag rekomenderar den verkligen!

Pretty Little Liars

Kategori:


Do it

Kategori:

I'm sexy and I know it

Kategori:

I want summer

Kategori:

Kategori:

FML

Kategori:

FML det är 18 års gräns där Ed Sheeran ska spela när han kommer till Sverige!! Vafan vad jag hatar det här, för det första är han förfan 91a så varför tror dom att han inte kan ha yngre fans!? Så jävla förbannad!!

Have fun, you're young

Kategori:

Robsten♥

Kategori:

30STM @ Reading Festival

Kategori:

Muse @ Reading Festival

Kategori:

Har suttit och kollat på det här hela kvällen, det är från Reading Festival från i år när jag var där. Sitter och gråter för att jag saknar det så himla mycket, haha! Muse♥

Ed Sheeran

Kategori:


Eddieee kommer till Sverige i mars på Europa turné!! :D Såg honom på Reading Festival när jag var i England i augusti och han var hur jävla grym som helst, så jag måste verkligen se honom när han kommer hit! :D
Någon som ska med?

Children in Need

Kategori:

Beautiful people

Kategori:

Talkin' That

Kategori:

Breaking Dawn Part 1

Kategori:


Såg Breaking Dawn Part 1 igår, fyfaaaan vad bra den va, helt jävla obeskrivligt bra!! Det var massa saker som man inte riktigt ens hade kunnat tänka sig, hela filmen var verkligen grymt bra.
Jag vill bara se den igen och igen och igen, haha nej men seriöst måste gå och se den igen! Det måste nog vara den bästa av alla filmerna som kommit ut än så länge, men självklart så älskar jag hela historian :D
Rob var ju självklart obeskrivligt het, söt, snygg och allt ASDFGHJKL åhh vad jag ÄLSKAR honom!! :DD Kristen var också så jävla fin och dom är bara för söta tillsammans, både som Bella och Edward och som Kristen och Robert.
Kan inte sluta tänka på hur jävla bra den va. Den var väldigt hemsk också men endå så gullig, satt och grät jätte mycket, haha.
Twilight is my drug.

Real Friends

Kategori:

Forever Young

Kategori:One Direction

Kategori:


Keep Calm

Kategori:

Summer

Kategori:


London

Kategori:

Ny blogg

Kategori:


Skolans fotostudio..

Har äntligen börjat blogga igen, har tänkt på det ett tag, men har aldrig blivit av, men nu så..

Har studiedag idag, fast vid tre ska jag till skolan på sånt där möte som man brukar ha. Är jävligt trött idag, var uppe jätte länge, kan typ aldrig sova på kvällarna längre, yeahyeah hoppas det blir bättre! :)
 

Cher Lloyd

Kategori:


One Direction - Gotta Be You

Kategori:

Flying

Kategori: