End Up Here†

Heart On Fire

Kategori:

"visst vi tar en romantisk dans i månskenet ;)"

Kategori:

Let's go, I know I can do this!

Kategori:

Open the skies over me, I am waiting patiently, I'll wait for a sign.

Kategori:

Sitter på golvet och lyssnar på musik!

Kategori:

Holla bitcheees! Rätt så dålig uppdatering just nu, men har inte så mycket att skriva om. Samma sak som händer varje dag typ, är det fint väder så ligger jag ute och lyssnar på musik och tänker på "honom", om inte så ligger jag inne och lyssnar på musik och tänker på "honom". Japp det är så mitt liv ser ut för stunden, alla mina tjejkompisar är bortresta så aa. 
Igår var jag i för sig med Filip, spelade lite gitarr och kollade på film, trevligt trevligt.
Aja ha det bra alla mina tusentals läsare, så får vi se när nästa inlägg dyker upp! 

There are no words that can express how I feel about you.

Kategori:

Diesel LoverDose

Kategori:

Tjenare, idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit hemma och tråkat typ. Suttit ute nu på kvällen och aa inte så mycket mer..
Köpte den här coola tröjan i Göteborg, haha (a) Bor i den nu för tiden, hahahha nej men sprutade på en parfym som luktade as gott så tröjan luktar den parfymen, men nu så har jag även bestält hem en sån parfym :D(Y)

The Contours - Do you love me

Kategori:

Yes, we are cooler than you!

Kategori:

Kom hem från Göteborg igår, sen drog jag nästan direkt till Sandra där jag va med några och sa typ hej då till Amanda och Sandra eftersom dom åkte till Spanien idag. 
Göteborg var iaf skojjjigt, vi va på Liseberg och sen så gick vi runt lite där också, vann en stor Marabou, var fan inte beredd på det. Stod och kollade på min bricka och sen så slocknade 81 och jag ba nej den slocknade :O och så kollade jag upp och såg att jag vunnit, det va ju ganska coolt det.. hoho så den som vill ha choklad kan komma hit och hämta! hahaha
Det regnade "lite" också, men inget som störde alla coola blåingar på Liseberg ;D Höhö nej men sen blev det faktiskt ganska fint väder.. eller aa det slutade att regna iaf x)

Boys Like Girls - Be Your Everything

Kategori:

Fixade mina skor lite så där småcoolt ;D

Kategori:

"The worst things in life come free to us."

Kategori:

Bilder från Rix Fm Festival i Sundsvall

Kategori:

Göteborg med Erica på tisdag! :D

Kategori:

På tisdag ska jag och Erica åka till Göteborg och gå på Liseberg och såntdära skoj! :D Längtaaar!

Mötet med underbara Ed Sheeran♥

Kategori:

Tjenare! Igår var jag som sagt i Sundsvall, åkte ända dit för att se Ed Sheeran och när jag kom dit så fick jag även reda på att han hade signering, så köpte hans skiva och började köa. Allt var helt värt det, fick hans autograf på skivan och han skrev mitt namn på den, den så gick jag vidare. Folk ställde sig i kön igen, så jag hakade på, haha, fick iaf en kram och han signerade mitt mobilskal plus att han frågade "How are you?" och massa såntdära, han är helt underbar. Han hade ögonkontakt med alla hans fans och försökte prata med alla så mycket som han kunde! Åh saknar honom redan, så söt och hans leende, *le dead*.
Känner verkligen vilken tur jag hade, som träffade honom i Sundsvall ändå, inte lika många fans som det säkert skulle ha varit om han hade kommit till Stockholm, så det var väldigt lugnt.
Han ska komma till Sverige i september igen, så hoppas på att se honom igen då :DD

I love you Edward♥

Kategori:


Tjenixen alla tjenixare!

Kategori:

Imorgon far jag till Sundsvall för att se Ed Sheeran, jag är rätt så lycklig jag :DD 
Träffade Erica ikväll och igår och någon mer dag, mwaha det va trevligt det. Ska spara pengar så att jag kan åka!! Mohahhahaha hejdå.

Erica och jag igår!♥

Kategori: